Betaalmethodes

Betaling bij Goedhart Graphics kan middels een aantal uitgebreide betaalmethodes.

Ideal

iDeal is in Nederland het meest gebruikte online betaalmiddel en staat bekend om de veiligheid, snelheid en gemak. Nagenoeg iedere bank is bij iDeal aangesloten. Wij accepteren iDeal betalingen van de volgende banken: ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers, SNS Bank, KNAB en Bunq.

Mastercard & Visa

Bij Goedhart Graphics kunt u betalen met Visa en Mastercard creditcard. Bij ons kunt u er vanuit gaan dat uw betaling veilig verloopt. Wij versleutelen uw creditcards gegevens via de SSL-methode en dit is altijd veilig. Tijdens de betaling wordt er gevraagd naar uw CVC code. Deze 3-cijferige code vindt u op de achterkant van uw creditcard, het zijn de laatste 3 cijfers.

PayPal

U kunt bij Goedhart Graphics betalen met PayPal. PayPal is een betaalsysteem dat garant staat voor slim, veilig en snel online betalen doormiddel van uw emailadres. Door eenvoudig uw bank-of girorekening of creditcard aan een PayPal rekening te koppelen kunt u veilig online in binnen- en buitenland betalen.

SOFORT Banking

U kunt betalen met SOFORT Banking bij een groot aantal banken in België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië, Frankrijk en Polen. Als u internetbankiert bij een van de aangesloten banken dan kunt u bij Goedhart Graphics met SOFORT Banking betalen. U hoeft zich niet eerst ergens te registreren en u heeft geen speciale software nodig. Een SOFORT betaling doet u gewoon vanuit uw vertrouwde internetbankieren omgeving. Lekker snel en eenvoudig.

Bancontact/ Mistercash

Bij Goedhart Graphics kunt u betalen met Bancontact/Mistercash. Mister Cash is de naam van het betaalsysteem enkel te vinden op Belgische bankkaarten. Met behulp van een PIN code kunt u als kaarthouder betalen bij Goedhart Graphics. Mistercash is een samenwerking van een aantal Belgische banken en te vergelijken met Ideal in Nederland. De betaling via Mistercash wordt afgewikkeld via de betaalpagina van de online bank. Dit garandeert dat het volledig veilig is en te vertrouwen. De online banken hebben zeer strenge veiligheid systemen die het online betalen mogelijk maken. De gegevens worden via SSL servers versleuteld en zijn derhalve niet te onderscheppen door fraudeurs of andere kwaadwillende.