Gebruiksinstructies

De stock heat transfers laten zich gemakkelijk toepassen, aan de hand van de volgende instructies:

U kunt de temperatuur van uw hitte transferpers instellen op 130 – 160 graden Celsius. Stel de drukkracht in op ‘medium’ en druk het shirt in de pers alvast 6 seconden aan. Dit is om de temperatuur van het shirt alvast wat te verhogen en eventuele kreukels of andere oneffenheden te verwijderen, zodat het aanbrengen van de stock heattransfer vervolgens beter verloopt.

Positioneer vervolgens de stock heattranfser die u op het shirt aan wilt brengen. Druk de transferpers weer stevig dicht en maak gebruik van de ‘lockdown’ om deze vast te zetten. Doe dat gedurende 7 – 12 seconden* om voor een degelijke overdracht te zorgen.

Laat de transferpers weer rustig omhoog komen en trek de beschermfolie van de stock heattranfser voorzichtig van het shirt met de graphic af. Doe dit terwijl het shirt nog warm is, zodat de graphic optimaal zal blijven zitten.

* De precieze tijd van persen hangt af van de hitte transferpers die u gebruikt. Probeer verschillende instellingen qua tijd, druk en temperatuur om een optimaal resultaat te verkrijgen.